28 januari.

 
måndag igen. idag är en förvirrad, konstig, ledsen, uppgiven men ändå okej måndag. folk runt omkring mig slutar aldrig förvåna och mitt hjärta och hjärna kan inte riktigt samarbeta idag. jag vet helt enkelt inte vad jag ska tycka om detta lilla problem som uppstått under helgen. kan inte någon bara säga åt mig vad man ska göra?
 
förövrigt har helgen varit coollugnt och veckan kommer fortsätta att vara lugn. jag ser mest fram emot torsdag. torsdag betyder göteborg. G Ö T E B O R G. ska bli så himla mysigt att träffa bebisen och få vara moster på i verkligheten och inte bara över telefon. så kul!! så, välkommen torsdag.

21 januari.

nu har jag varit dödsförkyld sen i fredags och har inte varit utanför dörren sedan i fredags. börjar bli trött på detta nu. ska föralltid uppskatta att vara frisk efter detta!! helgen har pga denna ihållande sjukdom inte innehållit så många intressanta grejer. tanken var att familjen skulle åkt upp till gbg i lördags för att träffa senaste tillskottet i familjen. vad hände? jo, jag fick stanna hemma medan de andra bebisgosade. då passade jag på att kolla igenom ett x antal filmer, äta glass tills magen sa ifrån och ta ett bad. alldeles för underskattat med bad.
 
annars är jag mitt uppe i letandet efter det perfekta mönstret till min balklänning samtidigt som jag är orolig för matteprovet vi gjorde i fredags. förhoppningsvis får vi reda på det imorgon och f ö r h o p p n i n g s v i s räckte min prestation för Stefan ska kunna sätta ett mvg i matte E. fatta att jag har läst 5 mattekurser på två och ett halvt år OCH att jag inte behöver läsa någon matte denna termin? heaven för en nvnörd som mig.
 
tack och bock för denna gång. nu ska jag stoppa i mig några panodil och glass. ska bli frisk nu!!

15 januari.

tisdag den 15 januari. man kan tro att det är som vilken annan tisdag som helst. man går upp, går till skolan och kommer hem senare på eftermiddagen. kanske att den har varit så för er men den har varit allt annat än vanlig för mig. 07.00 idag på morgonen fick jag ett telefonsamtal som innehöll beskedet att jag ä n t l i g e n blivit moster åt en välskapt, perfekt liten tjej. vilken lycka!! hon är så fin. idag har dessutom min vän julia ä n t l i g e n tagit körkort. wihow!! nu har vi äntligen körkort båda två. livet äger idag helt enkelt. hur såg det ut idag då? jo, såhär.

hej för länge sen

hej. herregud vad länge sen det var jag var inne här. känns som en evighet sen. känner mig som en dinosaurie och hittar ingenting just nu. det var alltså ett tag sen. MEN jag är lite småsugen på att börja dokumentera mitt liv lite igen. tar studenten till sommaren och går därmed sista terminen på gymnasiet. jag tänker att det kan vara kul att se vad vi egentligen höll på med när jag sitter där om fem år och har en livskris. vet inte vad detta var. kanske något försök till att bli sugen igen. jag säger välkommen tillbaka anna och hoppas att detta håller i sig. kram!

RSS 2.0