sånt som är bra för hälsan

idrott idag och löpning stod på schemat. ta pulsen och sådär. sprang till sådär fem kilometer och låg mellan 150-180 i puls vilket är kanon för att träna konditionen. efter det fick jag däremot känningar i vaderna, skitlustigt och nu är dom stela som tusan. vet inte vad dom hände, så jag tar det aningen lugnt ikväll och kör bara styrketräning.

imorgon ska julia och jag dessutom till gymmet efter skooolan! ska bli kul. får se vad dom har att erbjuda, och dom lyckas övertala mig till gymkort. haha. we'll se!!

jag catja julia i somras. fiina tjejer!

suddar bort allt

herregud vad klockan går fort. jag har vart hemma sen fyra ungefär, och hunnit äta och sen är det inte mycket mer. håller på att städa mitt rum nu, eftersom det det galet ut. inköp ifrån ullared, kläder och väskor överallt. det ska bortbortbort, så jag har ett fint rum till helgen.

Tumblrtayloralexandra.tumblr


en utmaning

puh. jag har varit i gympahallen nu och kört ett konditions-och styrkepass, och jag kan bara konstatera en sak. SJUKT OTRÄNAD!! det är helt sjukt. mådde illa flera gånger under passet, men pressade enda in till det sista. kroppen mår prima nu men det känns att det är en lång väg att gå tills jag får tillbaka min träningsform, men också min kropp. det blir en utmaning i höst!



höst och rusk

ligger nerbäddad i min säng nu efter en galet lång dag. borta i skolan mellan tjugo över åtta till fem med inräknade busstider. det är en låånglång tid. mat i magen och sedan bara tagit det lugnt. haft ont i huvudet hela dagen, plus att det är ruskväder ute. till tusen! blåser och regnar mest hela tiden. nu taggar jag istället för ullared imorgon! WIHOEW.

let me tell you thingsgame time.

höjdpunkter


Its a long drive back to Vegas Skies.G
Heart, Soul And YouBRE▲K SOMETHING -
jag har så himla mycket att se fram emot denna höst! det ska bli alldeles galet. det började redan i fredags och fortsätter framåt!

att göra hösten -10

+ tjejfest hos min fina syster med härliga människor. -check!
+ ullared med mamma och syster - check!
+ fira julia
+ få fart på mitt träningsliv igen
+ london med min älskade b-friend
+ en weekend i göteborg hos min syyster och bror
+ en trip till stockholm för att hälsa på b-friends bror
+ titta på premiären av harry potter

det man behöver mer av



vilken härlig dag. vaknade med min fina vän malin i samma rum, gilla henne. dagen fortsatte sedan med kemi och matte-plugg som faktiskt gick himla bra! fick sedan besök av två små busungar. sådär en 4-månaders bebis och hans 3-åriga storebror. då blev det liv i luckan. tillslut kom min b-friend, vilket jag har längtat efter i en evighet. att bara hänga med honom. en hel del chill med honom, och nu hänger jag bara vid tvn. härlig söndag! dock ingen träning vilket är en liten jobbig tanke i mitt huvud, men det får bli mer av det i veckan!!


det känns sådär just nu

tjena hej hejsan hallo. vi säger alla hälsningsfraser som går! jag sitter och pluggar kemi. en laborationsrapport som ska in imorgon. och jag har aldrig i mitt liv skrivit en sådan innan, vilket gör det lite jobbigt. nu har jag dock bara diskussionen kvar och sedan är jag redo. engelska och matte väntar efter det. hej vilken rolig helg!

MY HAPPINESS PROJECT.★1,10-fenantrolina   cloreto de ferro (II)   água no Flickr – Compartilhamento de fotos!

hur snyggt?


den där dumburken



jag pressade igenom mig en 40minuters-promenad nu också. vilket mardröm! trodde aldrig jag skulle komma hem. nu väntar duschen som jag har väntat på heeela dagen. sen blir det tvtittande för hela slanten. halv åtta hos mig, idol och till sist berg flyttar in. ett program jag verkligen längtat efter! älskar carina.

sådär jobbigt trött

nu har äntligen kommit på fötterna igen. helt galet var sjukt trött jag var i min kropp när jag kom hem från skolan runt halv tre. visst trodde jag att det skulle bli jobbigt, men inte riktigt så. orienteringen funkade fint, fixade så min grupp fick alla kontroller vi skulle samla in. lunch, och sedan vidare till bodypumpen. många reps och tunga vikter. puh. men jag klarade det. sen att jag har fått vila nu ett tag är bara ett litet minus. haha. tror dock jag skippar träningen ikväll :) min kropp tål nog inte det.

nu: plugg!



NikkaNo love found*


fart och liv

skola idag efter en dag ledig. upp och hoppa. idag har vi nämnligen, tillsammans med resten av klassen, friluftsdag. morgonen början med klassorientering och för min del fortsätter det sedan med pump! så idag ska det bli rörelse i livet. sköönt. tror även jag ska hinna med ett träningspass ikväll! var så himla länge sen, och jag är ganska sugen.


klädinhandling och mys

studiedag och hur firar vi det? jo, men shooopping. min vän Malin, som jag aldrig träffar knappt längre, åkte en sväng till Kalmar! riktigt höstväder idag och kallt. kom dock hem med en jacka (!!), en tunn kavaj/kofta, en ring och ett halsband. bilder kan ni ju tyvärr inte få, pga min kameraborttappning. men dom är kanooonfina :) m u m s.

svårt och jobbigt

sitter nedgosad med täcke nu och ska titta på film. loka och apelsin får bli mitt sällskap. studiedag imorgon så kör myskväll. deppar fortfarande för kameran!


dagens påhitt

nu är jag tillbaka på banan igen. blev lite för mycket igår, vilket jag har fått sota för idag men det får man ta. det var härligt att träffa alla bekanta igen. lyckades dock tappa bort min kamera!! och den är borta. jag är galet ledsen för det och kommer nog få sota för det ett tag. min lilla älskade svarta.

sängliggande till tolv, men sen tog jag bussen hem och myste hemma. iväg och jobba vid fyra och nu har jag mat i magen också. pizza, och det kan jag säga, händer inte ofta. men den gången var nu :) gott var det och mätt blev jag. nu kommer det jag sparat på hela dagen. plugg!!

By your side.

det bästa du vet

klackarna är på. sminket är på. kläderna är på. ikväll kommer bli en fin kväll. äntligen träffa mina bästa tjejer!

lets get lostThe Amanda Salad

inspirationsprodukter


lite sådär sött



efter lite städande. tvättande. filmtittande. och tillslut bakning så står nu mina cupcakes färdiga! ser inte ut att vara mycket för världen. vaniljmuffins med chokladfrosting och polkagrisströssel samt knäckkulor. så fick det bli.

galet fin lördag

godmorgon sunshines!
jag var uppe galet sent igår, för att heta anna. brukar decka vid elva på fredagskvällarna men igår blev det halv två innan jag låg i sängen. vaknade därför vid nio och var heelt utvilad. nu är jag mätt också efter en mysig, men ensam frukost. vad är dagens planer? nu ska jag baka cupcakes hade jag tänkt. sen får vi se om det blir fotbollsmatch. ikväll blir det partyyy!!

Likes Tumblr picture on vi.sualize.us

bästa

insåg precis att one tree hill är något utav det finaste som finns ♥

330680_large


det är med mina fina jag trivs bäst



sådär lagom svettig och go sitter jag här och myser med fin musik. är ensam hemma ikväll och jag njuter till fullo. mamma och pappa är i göteborg, och jag var inte så sugen på det denna helg så jag är som sagt hemma. ska snart fixa lite käk. börjar bli hungrig eftersom jag åt sist vid halv tre. det blir idol och mys med mig själv. precis vad jag behöver! lite matteplugg också kanske. men framförallt ta det lugnt. imon däremot blir det partaj med bästa. wiihoew!

vad gör ni ikväll?

när det blir bättre än man tror

puh. fy sjutton vad trött jag är nu!! vi hade NV-dag idag. vilket kortfattat betyder att alla NV-klassen i skolan samlas och gör olika aktiviteter tillsammans. och jag måste säga att det var över mina förväntningar. jag har inte alls pepp idag på morgonen ( som för övrigt började med att jag tappade min nycklar på bussen och fick ringa 6 samtal för att få tillbaka dom ). men det slutade riktigt bra. kom i en bra grupp, och fick sedan köra xerdance, lasergame och tillsist bowla. vi slutade vid tolv, och nu vid halv två var jag hemma igen! fantastisk dag.

Design You Trust

plugga och vara duktiga

nu har jag rabblat spanska ett tag och räknat maría och susanna ungefär tusen gånger för att få ihop dialogen. louise och jag klarade oss fint iallafall, och nu är vi klara. äntligen.
kemirapporten blev dessutom inställd så jag slapp fixa den ikväll. istället ska jag försöka fixa en jeansväst av en gammal jeansjacka jag fått av en vän. kanonkul!


mörker och regn

4989688637_fc7fecc892_z_large

regnet öser ner idag och jag är inte ett dugg sugen på att gå till skolan. går till tjugo i fyra med jobbiga lektioner emellan. efter det blir det plugg med louise och skrivning av en kemihypotes. sen är skoldagen färdig. jag längtar redan!!

vi kör igen och igen och igen

tittat upp en massa bra videos på youtube nu. träningsvideos såklart så nu ska det svettas! keep on going.


vill ha- grejer!!


när det är som bäst



30 minuter på crosstrainern. benböj och utfall. det blev dagens träning, lite mjukstart sådär på veckan. sitter och svettas nu iallafall. haha. måste bara mysig information. men åh vad skönt det är att träna! helst av allt skulle jag göra det heela tiden, eller åtminstone ett hårt pass varje dag. imorgon börjar dock träningen igen. eller mina pass jag går på som blir två gånger i veckan. kanonkul! sånt jag gillar :)

resan är bokad

nu är hotellet färdigt. bokat. och det känns fantastiskt. fem dagar i london med min favoritkille ska bli lovely :)

för övrigt har jag haft en låång dag i skolan. började med regn, och fortsatte med huvudvärk. fick tillslut gå hem för dagen vid tio i fyra, och hoppa på bussen hem. min tar sådär 40 minuter att ta sig hem med buss varje dag. plus väntetider och sådär. har fått frågor om det, och de kan ju besvaras här. nu ska jag handla med min fina mamma och sedan träna lite smått. puss på er.


älskar fina priser

ett fint budget pris för en variant av nilsons stövletter som förmodligen är inspirerade av acnes. skulle faktiskt kunna tänka mig att köpa dessa. helt okey snygga ändå, och går att använda till egentligen vad som. snyggt!!


någonting att längta efter



förstår ni att jag snart kommer befinna mig här? heeelt galet. idag beställde jag biljetterna så nu är allt klart. det blir london i höst :D fantastiskt.

slutet på det goda

vilken härlig söndag. har hunnit med en hel del och det känns bra. för det första var gårdagen grym. gillar att umgås med min syster+ man. idag vaknade jag iallafall tidigt i stugan och var ute och gick i en timma. sköönt. mådde illa efter det dock, så ingen frukost kom i mig. men lite städning hann jag med.
sen till det roliga då. jag körde hem med volvon som jag egentligen inte tycker om, men det gick prima. debuten på motorvägskörning och det vart kul. haha. första omkörningen blev gjord också. älskar att köra bil!

sen har jag mest städat och möblerat om för att få plats med ett skrivbord och min laptop. min älskade!

en perfekt avslutning

hallo allihopa! efter en , vad som känns som, superlång vecka sitter jag nu uppkrupen i soffan i vår myyyysiga stuga ute på denna mörka ö. har käkat en pastamiddag och en kanongod kladdkaka. glögg till det och julkänslan vart där. sitter nu i soffan och tittar på idol! fiiiin kväll. imorgon ska jag göra staden med b-friend och en annan killkompis.

inspiration när det är som bäst



aah. vilken fantastisk tjej!!

en ny kärlek



jappjapp. jag är numera ägare av en 14tums hp laptop som jag kan göra vad jag vill med. ta med vad jag vill. och som framförallt bara är min! vi har en bärbar dator sedan innan, men det är en speciell känsla att veta att den bara är miiin. härligt. kommer bli min nya favorit. blogga plugga interneta.

beslutsångest

gaah. kan inte bestämma mig. sitter framför en 14tums bärbar dator. precis en sån storlek som jag vill ha. alla program jag behöver- men inte världens bästa minne! ett apbra pris och sådär.

frågan är då om man ska köpa eller inte?

en fråga mitt i allt

hallå där ute alla ni londonbesökare. för det är just er jag vill ha tag på. b-friend och jag har bestämt oss för att åka till london i höst. jaa, det ska verkligen bli av! men vi, eller iallafall jag är mitt inne i hotellkaoset och vet inte vad jag ska välja. det finns ju hotell överallt.

så nu frågar jag dig. har du varit i london? eller har du ett bra tips på hotell just där?



Tumblr_l68mod99js1qbl1pyo1_500_largeTumblr_l8bduhxcfy1qdvd50o1_500_large

can't wait for season 8


presenter i massor



fick en överraskning av min baby i lördags och det innehöll detta. han är allt söt min fina!

förövrigt tackade hela min klass mig idag hoppas jag för att jag fixade så vi fick gå hem tidigare. framflyttad lektion a la anna. nej, men det var faktiskt skönt att komma hem tidigt. ville inte gå av bussen idag när vi var framme vid skolan. vart så trött. nu har jag mest suttit inne i hotelldjungeln och sådär. shit vad det finns att välja mellan. promenad och middag står på schemat nu. kram.


två tankerensartimmar

tog en långpromenad igår. tog sådär två timmar och gick mer än en mil. det kändes bra i kroppen efteråt! rensa tankarna och allt. fantastiskt skönt. hamnade i duschen efter det och njöt av söndagen!

vad gör ni för att rensa tankarna? bra tips?


lycklig med min fina



4 september. ett år. 356 dagar. 12 månader. det är så länge min kille har varit just min och jag kan inte komma på någon gång jag varit på lycklig som när jag är med honom. min fina. ett år fyllt av kärlek glädje och äventyr.

vi började på fredagkvällen med god mat och bio. salt som sagt med angelina jolie. skitbra film. jag gillade den och b-friend höll med. lördag spenderades i kalmar. shopping och lunch på ett mysigt fik. vi gick runt och njöt av varandras sällskap. hamnade tillslut i våran stuga. mamma och pappa hade laddat upp med att elda upp baljan så när klockan närmade sig kväll och sådär tio gick vi ut och satte oss i det varma vattnet. fantastisk dag!

jag älskar honom.

angelina jolie



sverigepremiär. alexander och jag. biosalongen. ikväll!

bra dagar

jag har haft en fantastisk dag. visseligen har jag frusit igenom halva, men det kan vi bortse ifrån. vi åkte till en äventyrsbana idag med klassen, så äntligen fick vi spendera lite tid med den vanliga NV-klassen. skönt. riktigt härligt folk där faktiskt. däremot så har jag övervägt hela situationen nu och beslutet är som följer. jag stannar i NVTE-klassen. kommer trots allt bli tre härliga år om jag känner oss rätt.

anyway. mitt lag vann ( wihoew ) stor utklassning och det är så det ska vara. slutade tidigt och vart hemma vid halv två. känns skönt. nu ska jag träna och sen vidare till min b-friend. kommer bli en grym helg!

det där jag var klädd i idag


skor skopunkten jeans cheap monday linne h&m kavaj h&m halsband ?

när saker man minns kommer fram

konfirmation för sådär ett och ett halvt år sen

RSS 2.0