galen helg

vilken helg. det har vart fullt upp heeela tiden. ingen sömn och massa jobb
fredagen fortsatte efter skolan direkt med jobb. alex's pappa behövde jobb med att trycka lite kalendrar så vi ryckte in. somnade bums efter att vi kom hem vid tio.
lördagen vart det snö överallt och kallt. tog en promenad med baby. hela eftermiddagen spenderades på ett släktjulbord med kusiner fastrar och kusinbarn. himla trevligt att träffa alla.
söndag, idag, gick vi upp tidigt och har jobbat hela dagen mellan nio och sex. puh, trött nu! dessutom har jag pluggat nu eftersom vi har spanskaföredrag imon. skjut mig!!

faartfylld helg iallafall med massa mys med älskling.


fika har guld i mun



hängde med en vän och fikade idag efter skolan. en tjej som går i min spanskagrupp som är skithärlig. älskar att träffa nya människor! en chokladboll och te gjorde min dag liite bättre i denna kylan. det är ju så himla kallt ute!! blir galen. måste verkligen köpa en ny jacka. börjar hamna överst på priolistan. det vart iallafall kanon och en bra uppvärmning till plugget jag måste göra nu. massa engelskagrammatik att göra tills imon! tur att det är lite kul iallafall.

konsten att leva

det är när min syster skickar sånna här klipp som man kan koppla bort spanskaplugget och faktiskt skratta lite åt andra. vilken liten kille! perfekt i detta snöoväder.
saknar min syster förresten. jaharu.


nya inköp till garderoben



jaa, men jag kom ju faktiskt hem med lite saker igår när mami och jag vart på stan. liiite. pengarna måste ju sparas nu till alla julklapparoch sånt. men jag kom hem med två blusar ifrån bikbok. kanonpris på båda, och sådär fiina som man kan använda lite när som. ett par byxor dessutom från gina tricot som jag velat ha läänge. sist ett par skor, som jag också velat ha länge men som nu finns i superbra pris hos skopunkten. åh, vilka kap!



här är dom igen. skitkass bild då min kamera får några lustiga spel ibland. men den får duga så länge!

galna vädergudar



vilket väder. herregud. det spöregnade efter skolan, så jag vart jäätteblöt när jag satt på bussen hem. vi åkte väl sådär 2 mil och då när jag vaknar ser jag att det är vitt överallt. kliver ut bussen och möter världens snöstorm. från spöregn till snöstorm på 30 minuter är inte dåligt. kan knappt gå ut. icsha.

har ni likadant?

livet i regn



hola amigos. jag är komp-ledig idag för lördagens lektioner och det är underbart. känns dock som en vanlig söndag. har hunnit göra lite extra rocky-roads och käka mat. nu ska jag göra mig iordning för en stund på stan med mamma.

vill ha på listan





london dag 4


sista dagen i london valde vi att strosa runt i staden. soho, covent garden var platser vi såg under dagen.


min syster skickade ett sms hemifrån och sa att jag vart tvuuungen att ta en iced vanilla latte. och det gjorde jag, men inte direkt någon hög tumme på det. jag kommer aldrig gilla kaffe, that's it!


det fanns många fina hus och byggnader på väg till sohoo, som man bara vart tvungen att ta kort på!


hamnade på en cool affär, med skivalbum tygkassar och vykort på kända gamla pinglor. det vart kul! vi fikade på ett ekocafé, strosade runt lite till och hamnade utmattade på hotellet igen. nöjda efter en sista dag i london.

du och jag med bion



alexander och jag makade iväg oss till biosalongen i torsdags för att titta på efterlängtade Harry Potter och dödsrelikerna. och jag tror knappast vi är ensamma om att ha sett den i veckan. helt galet, jag läser ju om det överallt. bloggar tidningar och facebook. but then again, det är en film som alla ( nästan ) älskar.
jag tyckte visseligen att den vart lite händelsefattig, men ändå. alla effekter de får med och hur fint allt är. man kan inte annat än att gilla det.

hej, hejdå!

jag är en dålig bloggerska- check
jag försöker fixa det- check

men det är helt enkelt sånt som händer. man kan inte lägga all tid på datorn hela tiden :) det är svårt att hinna med annat då. men jag försöker iallafall, och det är huvudsaken. dessutom ska det inte vara ett måste.
idag iallafall har jag varit i skolan hela dagen. oj? mellan tio och två faktiskt, och under den tiden har jag vimlat runt bland massor av människor. det har vart öppet hus idag, och då är det fullt! galet. men det har vart kul. gjort läppstift, lypsyl, bodylotion och dylikt på kemin. jaa, jag trivdes! nu ligger jag i min säng men ska snart ut och gå en sväng. alldeles för länge sen!


uppskattad överraskning



långdag i skolan idag, men det har faktiskt gått riktigt fort och varit kuul. trots att julia gick hem efter halva dagen. väl hemma möttes jag av nygjorda pannkakor med solrosfrön i, tillsammans med hallonsylt. mums. så nu ligger jag i min säng med en kopp té. m u m s. det är nog det bästa som finns efter att man kommit hem ifrån skolan och är sådär kall. svenska recension ska göras nu innan jag är fri för dagen!

favoriter



jag har hittat mitt nya favoritjulgodis. eller favoritgodis kanske. igår efter skolan bestämde jag mig för att göra rocky roads och vilken tur. för det vart verkligen kanooongott. dumle med jordnötter och marshmallows och choklad över allt det. ni hör ju hur gott det låter? mums. nu är dom tyvärr slut då mamma och pappa tyckte samma sak.

london dag 3

sakta men säkert kommer fortsättningen...


vi tog en senväg genom hydepark med flit, och njöt lite av morgonens luugna stunder. så himla fint med alla löv och färger!


tredje dagen vart shoppingdag och vi lyckades spendera en hel del pengar. det är så det ska vara! alex fyndade massa fint.


självklart fikade vi på starbucks, såklart. är man i london ska det vara starbucks på todo-listan. m u m s.


vi fördrev hela dagen på londons shoppinggator. restaurangbesök hann vi med också. bilden är selfridges by night! kanonfint.

kvällens klädval


spetslinne- primark london jeans- monki
och annat småplock har jag inte fått på mig ännu! puss.

svårigheten att välja

vilka ska man satsa på?? så himla sugen och vill klicka hem ett par.


bästa starten



jag tog sovmorgon idag. halv elva gick jag ur sängen. sköönt, eftersom det alltid blir runt nio annars. inte nog med sovmorgon, jag tog mig tiden att göra scones också. helt vanliga originala, som också vart riktigt länge sedan. kanongott och jag har haft en kanonstart på dagen. tummen upp!
idag då? ska ut på en låång höstpromenad snart. städa mitt rum, och bara ta det lugnt. får se om b-friend kommer förbi en sväng. ikväll däremot ska jag iväg till en vän och ha tjejkväll med fiina vänner. så länge jag inte kör säkra kortet badtunna med syskon. vi får se vart dagen för mig!

fredagens guldstund

dålig update, dåligt liv. nej, skämtåsido. men jag har inte riktigt till med bloggning och sånt där i mitt pluggliv. denna vecka har varit ganska lugn och skön. då har jag passat på att göra andra saker istället. umgås träna och sådär. det är sånt som behövs ibland.
idag är det iallafall fredag, och veckan har gått såå fort. tillbringar kvällen med min fina, lagar mat och så ska vi ut och kolla lite på stan. kulturnatt med massa roliga uppträdanden! kanoon.


baka baka liten kaka



pissväder. det har regnar hela natten, hela dagen och kommer säkert fortsätta. skitregn!! man blir så deppig och trött, och framför allt blöt.
jag tog mig hem tidigt idag och började baka lussebullar. snart ska dom in i ugnen och jag ser fram emot att sätta tänderna i en nyybakad! mums. pluggat och sådär också. känns sådär kul, men det behövs.

hur har ni haft det idag?

föreläsning



isabella löwengrip kom ju som jag skrev i tidigare inlägg till oss idag, och bilden är verkligen inte rättvis. hon var så himla söt och fin. föreläsningen handlade mest om hur hon kommit dit hon är idag. alltså, hur hon lyckades få så många läsare till bloggen, vilken drivkraft hon har när det gäller utmaningar och hur man kan utnyttja olika målgrupper för att lyckas . men vi fick också höra lite om kissie, hennes framtidsplaner, favoritchoklad och sådär. det var riktigt kul faktiskt! inte så mycket information utan med om hennes liv. skitbra att få höra!!
här är lite fler bilder från hennes blogg :

lite killar ifrån min klass tillsammans med bella.

hela aulan fylld av elever och lärare

systemets känsla



imorgon mina fina vänner får vi storbesök på vår skola. vi är nämnligen inbjudna på en föresläsning med blondinbella av skolan. bra jobbat av dom. det ska verkligen bli skiiitkul att få se och, ännu bättre, höra på henne. jag tror hon kommer ge oss mycket att tänka på. verkligen. ååh vad jag ser fram emot det!!

skogens eko

kanonlugn helg och det har varit skönt. boyfriend har varit med överallt nästan. myskväll fredag som sedan blev lördag. då vi tapetserade systers hall i det nya huset, tog höstpromenad och hade mysig middag på kvällen. hamnade i stugan och vaknade där imorse, ännu en skön höstpromenad och ikväll har jag vart i kyrkan. en ungdomskör dom fixat här som jag ska ge en chans. mattepluggning och nu beck.
vilken fruktansvärt krångligt inlägg! men jag är trött. så hoppas ni förstår någontingen :)


favoritshow

"Luck Be a Lady"  -- Pictured (L-R):  Sophia Bush as Brooke Davis and  Sharon Lawrence as Sylvia  in ONE TREE HILL on The CW. Photo: Fred Norris/©2010 The CW Network, LLC. All Rights Reserved
vilket avsnitt. tyckte veckans program vart riktigt underhållande och tog slut liite för fort. det är kul att se planeringen till bröllopet och allt, men jag hoppas för guds skull att brooke inte ger sig. it would be a shame! och ärligt talat gillar jag att chase väljer mia, framför alex. det känns bäst så. missed jamie! han är söt.
annars längtar jag tills bröllopet och förhoppningsvis (?) peytons och lucas gästspel.

en änglatid

idag är en sån där dag som jag egentligen inte har gjort någontingen på. jag som hade planerat, men det blev inte riktigt så. men det slutade tillslut med att jag har packat upp londonväskan, varit ute och gått med mia, städat min övervåning ( eftersom jag har heeela övervåningen, med 6 rum, för mig själv får jag städa alla, buu ) myst med bfriend lagat mat bakat kladdkaka tittar idol och tränat. inte så illa ändå, men vilken slappdag! uscha. imon blir det nya tag med tapetsering hos syster och kalmar med bfriend. vad fiint!


london dag 2

dag två och första riktigt dagen i storstaden. vi upptäckte att frukosten på hotellet inte hade två tummar upp utan bestod av marmelad i alla former, för stark juice, och sockerflingor. men vi stod ut alla dagar och lever fortfarande.

utforskade hyde park som var våran granne. myysig med gula och röda träd överallt och duktiga joggare.

ett besök på harrod's var givet men vi lämnade ganska snabbt. ingenting för oss det dära. vi tog oss dock tid att besöka laduree som ligger på ett hörn för att se deras berömda macaroonsamling.

vi såg många fina byggnader när vi vandrade genom hela staden. vet inte hur många steg vi kom upp i, men långt var det. buckingham palace, bigben, albert memorial, london eye och tusen andra saker. ett tips är verkligen att istället för att åka underground, man upplever så mycket mer!

tower bridge blev ett delmål under dagen också. det tog en stund att komma dit, men sååå värt! den är så stor och fin. verkligen.

vi tog oss till liquester square och hittade en good veganrestaurang. mums. styrde våra fötter mot trafalgar men också mot piccadilly circus som faktiskt gjorde mig besviken. men ett delmål till gjort!

london dag 1

jag är hemma igen efter fem fantastiska dagar i london med min kärlek. alexander i mitt hjärta! tänkte sammanfatta dag för dag så ni vet vad sjutton vi hållt på med egentligen i denna stad med 7 miljoner invånare ( typ )

välkomnades med vackra byggnader och förorter tack vare bussturen från stansted till london. att köra på vänstersidan vart en upplevelse. verkligen.


jag skojar inte när jag säger att det är folk öööverallt. oxford street var början på vår långa raksträcka till hotellet.


notting hill blev vårt första utforskningställe och vi fann detta. världens coolaste affär fylld av gamla symaskiner. fint för ögat. detaljer är grejen!


innan vi sa godnatt till storstaden slank vi in på ett mysigt café och köpte med oss lite engelskt kaffebröd. men ärligt talat frestade brödet mer!

RSS 2.0