trerätters

blev bjuden på halloweenmiddag i helgen. trerätters som var så fint komponerad. musslor, kyckling, chokladmousse. riktigt gott iallafall!


ny ram

hej kära vänner.
tillbringade tre timmar hos fina bea igår. ja, i frisörstolen såklart. jag blev blond igen. och korthårig igen. här ser ni. puss!


toppar och dalar

igår hade jag en skitdag. mest efter skolan. sådana när man bara vill ligga i sängen och gråta för att aldrig mer gå upp igen.

idag vaknade jag av ett myssms från älskade pojkvännen alexander. kort därefter fick jag ännu ett fint sms fast ifrån julia. bästa vän! det gjorde hela morgonen och när skolan sedan började vid halv ett så var jag på så bra humör. jag är en sån sucker för komplimanger. men är man världens osäkraste tjej så är det såå.

puss och kram.


allt du någonsin önskat dig

jag saknar det där. närheten. känslan. lyckan!


massor av kärlek.

det bästa med att behöva plugga på söndagar, vi har fysikprov imon, är att Alex tycker synd om mig och skickar fina bilder. myspys! det finns visst fördelar med allt.

provet känns sådär, men jag hoppas på det bästa och lägger ner pluggandet nu! puss och kram.


vackert med helg

jag har bott hos Alex hela helgen förutom en timma igår då jag var och hämtade kläder hemma.

fredag tillbringade vi med hans mamma, sambo, bror och flickvän i biosalongen. dom är verkligen så himla härliga! och bion vart med braa.
lördagen tog jag dessa tre busfrön, ja de på bilden, och gick en långpromenad i skogen. superskönt i sommarvärmen som vart hela helgen (?). Alex fixade middag medans jag pluggade. kvällen tillbringade jag med mina fina tjejer ellen och elin och ett tjugotal till. hamnade i min favoritfamn och så var det söndag och helgen är slut. ajajaj. hoppas ni haft det fint med!


RSS 2.0