skakar av utmattning

puh vilken jobbig kväll. powerwalkade i 40min vilket var alldeles för kort kände jag. men var tillbaka då och gå lät jag det gå. efter det blev det ett x antal utfall och ett 3 set knäböj med typ.. några kilo på axlarna. mina ben darrar och jag är laagom trött i benen nu.


det är allt du behöver



ett par klackar till detta och jag var färdig. orkade inte anstränga mig allt för mycket idag!

veckor fyllda med långa dagar

igår var en för det första en lång dag i skolan. från 8,25 till 15,40 vilket betyder lääänge. brödbak pluggande och promenad fick bli min kvällssyssla. slutade dagen med nybakat bröd och det var väl sådär förtjänsten efter allt slit. haha.
anyway, idag är en ny dag och inte fullt så lång. historia svenska matte och engelska. idag har jag dock inte planer. eller jo, ska fixa lite historiasaker. släktsforskning på g, och det ska redovisas nästa vecka så ska jobba på nu så slipper jag det sen. toppen ju?


underbart vilande efter hårt jobb

efter en svettig powerwalk, ( hatar det ordet ) på femtio minuter, hoppade jag in i duschen. med nytvättat hår och nyrakade ben gav jag mig sedan iväg till b-friends pappas jobb där vi spenderade en timma med att städa. damma torka golv dammsuga och det vanliga. lite extra cash i månaden. nu hamnade jag i soffan framför bridget jones dagbok! antar att jag inte är ensam med att titta på den ikväll?


gör någon glad

Tumblr_kvopuzj84i1qa0d6jo1_400_large

jag gjorde dagens första gärning nyss. gick nämnligen ut och plockade ett par äpplen, vilket resulterade i att en äppelpaj står på bordet. pappa är överlycklig!

en resa till värmen och tillbaka

jag är såå sugen på en utomlandsresa i höst.  trots att jag gillar höstmyset höstmörkret och allt som hör till så skulle en resa till det varma sitta fint. på tal om det så har jag ett par bilder sen i var i Spanien i maj. längtar tillbakaa!!

vandra upp till byns högsta punkt


underbart område vi bodde på



en shopping och utforskardag i Valencia


vi hittade ett guldställe med supergoda luncher


efter en slingerislingerväg hittade vi detta fantastiska ställe! ett slott och underbar utsikt.


mysig paellamiddag på en liten restaurang. här är det underbara gänget- min familj!

spendera pengar

detta är dagens sysselsättning! ännu en lördag spenderades på stan och ännu mer pengar kom bort. det har vart en fin dag iallafall. mamma och pappa som sällskap. fy vad mycket saker det finns i butikerna nu som man bara vill hahaha! helt galet.
kom hem med ett par boots med nitar ifrån DinSko, en svart ring ifrån Kicks, en lila tubhalsduk ifrån Gina Tricot, en rosa klänning ifrån H&M. allt detta är på bilderna nedanför, varning för dåliga sådana! fick också hem ett 5-ämnes block, ett ljusrosa linne samt strumpbyxor! bra saker helt enkelt.



första svackan

åh. jag är hemskt ledsen för denna kassa uppdatering! jag tillbringade självklart gårdagen i skolan men efter det hängde jag också med min baby heela kvällen. underbart. vi myste till det med tacos med hans söta mamma och dumlekladdkaka på det som jag såklart bakade. sådär fint slut på en tuff vecka.

nu ska jag gå och ta lite kort så ska ni få se vad jag har gjort idag!

på min önskelista


galen längtan

can't wait for One tree hill to start again. det har varit min favorit sen det började sändas 04. alla boxar står uppradade i mitt rum och alla avsnitt är sedda. det är helt galet var mycket en serie kan vara!


det är ett hårt liv

dag två i gymnasiumet och början på lektioner. tråkigt nog! haha. datakunskap och matte. dock började vi vid tolv idag så det var ganska skönt. hemma vid fyra och sen dess har jag käkat myst och vart ute och gått. bänkade mig framför fångarna på fortet men insåg att jag måste hitta något att ha på mig imorgon. och duscha.

något att ha på sig



jag trotsade väderprognosen idag som visade regn, och tog sommarkläder! vemvet. det kan ju faktiskt bli sista gången. dock inga smycken på mig på bilden. men tänkte bara snabbt visa!

byxdress ifrån h&m
skärp ifrån monki


nya favoriter



jaaa. mitt hjärta hoppade av glädje när mamma ( en timma efter att jag kom hem ) sa att jag hade fått hem mina skor idag. dessa fina underbara sköna illaluktande skor! great.

inte riktigt vad jag tänkt mig

så var första dagen i skolan avklarad. började vi halv nio och slutade kvart i två. upprop scheman skåp tusen papper och boxbygge. helt okey dag. men jag är sjukt besviken på allt. för er som inte vet så sökte jag NV med inriktning på precis det. idag på uppropet fick vi dock reda på att det skulle vi en ren NVklass, och en NVTE-klass där man blir blandade med teknikare. jag råkade tyvärr hamna i den klassen. med 22 killar! ingenting emot killar, men jag sökte inte till en blandklass. galet. 

här ser ni mitt mindre underbara schema också!

den dagen den sorgen

idag är dagen på ett nytt liv. haha. egentligen inte. det är iallafall första dagen i gymnasiumet idag och jag har kunnat sova ordentligt och fixat iordning mig helt normalt utan att vara nervös. men du kommer det! suget i magen. bussen går om 40 minuter och jag har lite saker att fixa innan det. tills det ska jag rycka upp mig! lovar. ha en toppen dag förresten. säker på att ni har något att se fram emot också.


jag vill äta upp mig själv



efter en lååång och behövd dusch sitter jag nu med denna i ansiktet. en fantastiskt självvärmande ansiktsmask och luktar sjukt gott. den luktar verkligen vaniljfudge och vem klagar på det? inte jag iallafall. allt är fixat tills imon. kläder osv. nu blir det soffan och liite godis. för imorgon börjar b-friend och mitt nya liv. utan godis.


slå tillbaka hårt

jag tog bussen till mina vänner Malin och Julia idag och spelade några matcher badminton. det är en sån där sak som är så skitkul att det är synd att man inte gör det oftare. jag lyckades vinna alla mina matcher  ( wihoew ) men vi gjorde det mest för skojs skull. fin sysselsättning såhär sista dagen innan skolan börjar!

inspiration till tusen


kärlek är det finaste en människa kan få



min favorit. min kärlek. min trygghet.

i allra högsta klass



med tanke på att jag älskar john mayer så är de här tjejerna ett perfekt val! awesome allihopa.

med ljuva toner i öronen

med träningsvärk i benen drog jag en 20-minutare på crosstrainern och hann 6 km fortsatte sedan med 5 olika ryggövningar. ryggen känns bra trots sommaruppehållet! den är fortfarande stark och det är kanon. jag gillar att träna rygg.

guld i munnen

min b-friend kom på en spontanfika. han skulle spela en tennismatch så passade han på att komma hit! vi gick och hämtade en cheesecake och en kladdkaka på fiket här. observera att det bara bor ca 500 personer i mitt lilla samhälle men fiket är känt över heela småland. så gott är det absolut. hamnade i soffan med té och massa mys. kärlek till honom min fina!

the luck.bookLikes | Tumblr

motgångar och jobbigheter

problem med kommentarer och det blir fel-sida men jag bugar och tackar för att ni orkar bläddra ner och faktiskt skriva det ni har på hjärtat. det gör mig glad. nu blir det sängen  för mig. natti!

fantastiska bilder härifrån
Facebook | Meine Fotos - bigcitylifeScoopmodels.com: Amanda
†pay heed to your heart and not to your witPenny Lanes

redo att attackera

halv åtta pep alarmet idag. malin och jag intog stan efter en timmas bussresa. skolan ( första skoldagen på min gymnasietid ) börjar nästa vecka och gud vad jag kom loss på bokhandeln. kom hem med allt jag kan behöva! känns bra. är redo att anteckna stryka under och allt det som gör mig till den perfekta eleven. ha. när vi ändå vad där slutade det med att kom jag hem med en plånbok linne och nagellack. toppendag!
nu: frukt och te i soffan framför sagan om ringen.





spring tills du blir galen


tränings outfit med svarta tights från rönnish och tshirten ifrån protouch

eftersom kvällens grillningsplaner hos min pojkvän försvann så drog jag ut på en snabb promenad. kom hem svettandes och körde ut benen rejält därefter. nu har jag ätit, för efter träning är det viktigt med mat. idag fick jag till det med maten. m u m s. couscous minimajs avocado soltorkade tomater fetaost och eftersom jag är vegetarian blev det också kikärter för proteinets skull. soja över det och allt är klart! gott.

dagens träning
powerwalk 40min
benböj 3x15
utfall 2x30

önskar jag var gjord av pengar





läckerbitar ur bikboks grey garden collection!!


när vänner är allt man behöver

myskväll igår med min fina malin. vi som hållt ihop genom hela högstadiet. vi hade det kanon. åt goda wraps, tittade på 28dagar, spelade spel och åt kladdkakesmet med bananer ananas päron och physalis. banan blev favoriten. fy vad gott. hett tips!


livet går ut på att utmana



skönt att vara igång igen. 30 minuter på crosstrainern blev 9km och ca 350kcal. känns helt okey ändå! brukar inte räkna sånt där, men när det står på displayen så är det svårt att låta bli. nu- en lååååång dusch!

onaturligt naturligt



fick med mig fyra nagellack hem i lördags från staden och kände att det var dags att öppna en utav dom nu. grey skyy pryder numera mina naglar! himla fint faktiskt. sådär matt och fint.

ett tu tre



vadå gorgeous?

en sista sommarkväll

spenderade gårdagen i min stuga ute på en ö med mina fina vänner. toppentjejer allihopa! kvällen fylldes av hemmagjord pizza rappakalja chips godis musik dans skratt och heta diskussioner. jag älskar sånna kvällar.










beslutsångest


sjukt sugen. billiga. fantastiskt fina.

köpa eller inte köpa?


doften av nybakat



som grädden på moset på denna fantastiska morgon så satte jag händerna i mjölpåsar och äggkartonger och slängde ihop en enkel citronkladdkaka. aldrig gjort tidigare så varför inte pröva något nytt? 35 minuter i ugnen och man får en good kaka.

Citronkladdkaka
150 g smör
2 ägg
2,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 citron
1,5 dl mjöl


fantastisk start på morgonen



nu tänker jag vara sådär sjukt jävla glad. får man svära? jag gör det nu iallafall. för att vakna upp till denna är great. en ny design som har varit sååå efterlängtad, skönt att äntligen ha något fint nytt och så jättemycket mig i samma header. det är galet!
jag skänker all min tacksamhet till emma som förtjänar den med än något annat. för du fick ihop allt det där jag ville ha i en skön mix!
tack tack tack.

nyförvärv i garderoben

att få det där lilla smset som talar om att man har ett paket att hämta på posten är lika fantastisk varje gång. denna gång stod det h&m på och drog igång kicken direkt. öööööppna! kassa bilder men här ser ni vad det innehöll!






alltså. ett par armband, en transparent skjorta ( som är dösnygg på ) , två bhar och att rosa linne som är som vilket linne som helst. därför struntar jag i bild!


svårigheten att hitta tillbaka

efter tio månaders sommarlov och ett par kilo över min vanliga vikt känner jag att det är dags att göra någonting åt det. jag som alltid har extrem träningsabstinens har denna sommar faktiskt tagit det ganska lugnt och njutit av att vara ledig. ska faktiskt tillägga att jag har varit sjuk i fyra veckor nu, och det har fortfarande inte lagt sig, så min mamma har strängt förbjudit mig det mesta.

på tisdag nästa vecka börjar träningsåret igen. rutiner i och med att skolan börjar, och faktiskt få in en massa träning. funderar starkt på att köpa ett gymkort men det är än så länge något jag väntar med. vill se mitt schema och sådär innan.
jag har mjukstartat lite. styrketräning simning promenader fyllde förra veckan, men det ska bli mer! nu kör vi fit for fight.


en ny värld är på gång

hur skriver man ett första inlägg i en ny blogg? hur får man det man skriver att låta intressant? det är knepigt. och med tanke på att jag faktiskt startade bloggen för en vecka sen så borde jag kommit på något. i min hjärna slår det still.

jag har varit så sugen på en ny blogg efter att jag lade ner min andra. att kunna skriva när jag vill, och förhoppningsvis intressera någon. nu efter sommaren ( som jag faktiskt snart börjar räkna som över ) är jag superpepp på att få skriva här och få någonting gjort. med en ny design som kommer landa när som så är jag redo att hoppa rakt in i bloggvärlden igen.
så jag säger- Välkommen till min värld!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0