upp och hoppa

klockan ringde 08.15 idag och upp hoppade en grymt peppad tjej!! ska duscha och packa ner det sista nu ( glöm inte kudde!! ). det kommer bli en galen dag då vi ska hinna först till öland och sen vidare till festivalen. herregud. men det fixar vi. sanny& jag.

jag kommer hem på söndag igen, förhoppningsvis lika hel som jag är nu, och tills dess kommer det inte komma nåågon uppdatering! tyvärr. jag ska leka med livet och livet ska leka med mig. hoppas dock ni får det fantastiskt anyway! puuss.
galnaste veckan

trots att smhi visar att det ska regna hela veckan. typ. så är jag galet pepp. imorgon drar jag& sötaste sanny till emmaboda. en och en halv timmars bilresa och sen är vi framme!! wiihoew. fan vad kul det ska bli. pojkvän vänner och grymma band är det jag kommer fylla min vecka med. de flesta jag känner ska dit, ett par undantag såklart, så det kan inte bli annat än grymt!!

rusko, feed me, two door cinema club, den svenska björnstammen, skrillex, the bloody beetroots, familjen, smk och listan på bra dj's och band fortsätter. ojojoj!


hultsfredsfestivalen 2011

helt oplanerat och spontant åkte jag och alex till hultan på torsdagen och jag vart helt överlycklig. hade velat åka sedan långt tillbaka men hade inte pengar och så bara vinner jag två biljetter?! sinnes men det var såå kul. åkte dock bara två dagar pga brist av skjuts hem på lördagen men oj vad fett det var iallafall. visar lite bilder här nere bara för att ni ska få se.


dag 1. det regnade heela kvällen och vi var blöta. försökte göra allt för att komma undan.


dag1. alex och jag gick och kikade ett okänd band. skindred överraskade och vart fina live.

dag2. crystal castles var dagens andra höjdpunkt- vilken spelning.

dag2. fina mia och jag i ett par vänners caamp.

dag1. kvällens höjdpunkt var absolut the prodigy- fyfan vad bra

dag2. myser och peppar kvällens band

dag2. maja och emilia fixade dansen

dag2. duck sauce tittade vi på en sväng med- söt anka

dag2. dagens första höjdpunkt, verkligen. oskar linnros!

dag2. hängde i emmy&agnes förtält en heel del

trip med bästaste


jag vart redo för att gå ut och käka!

med denna bild och detta inlägg vill jag bara berätta att jag hade det fantastiskt bra i göteborg förra helgen! jag tog en trip dit med finaste julia och hängde i staden. bodde hos min syster och hängde med min bror. shoppade för sjukt bra priser. och var på liseberg! vi hann med mycket på de där tre dagarna. och oj vad kul det var.

sinnessjuuuukt

jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva detta utan att försvinna från jorden. okej, skämtåsido men jag är fruuuktansvärt glad och överraskad.

jag, anna, har idag vunnit två biljetter till årets hultsfredsfestival som börjar IDAG!!! helt sjukt. det var en jättesimpel tävling och så vinner jag, tillsammans med ett par andra, två tre-dagarsbiljetter. åååååh. jag tar med mig alexander och drar redan ikväll. fy sjutton!!


kärleksfull

" jag hoppas att vi är tillsammans en lång tid till. du är den finaste och jag älskar dig mest av allt i hela världen "

han kan vara söt. sällan. ibland. då småberusad och fin. det är min alexander. min kärlek.


vardagslyxsåhär lever jag livet om dagarna. liggandes på disken. nej, denna gång var det kanonlungt och endast tre lustiga vänner som bland annat körde in med cykel. haha. men detta är iallafall "mitt" café. vi charmar dock inte med inredning utan goda bakverk, det hoppas vi iallafall.

idag hade jag dessutom besök av tre klasskompisar. kanonkul att se dem igen. tog en fika och sen stack vi och badade. himla mysig kväll! fler sådana, tack.

dark of the mooni lördags vart jag och pojkvän på bio. vi tittade hans favorit Transformers 3, alltså dark of the moon. himla bra film! lätt värd att se om man tycker om sånt.
kan dock inte vänta tills nästa vecka då harry potter kommer ut. wiiie! himla bra.

ilska

varför? hallå, det går inte att lägga upp bilder på blogg.se och det är såå störande. försökt i två dagar och det fungerar inte.. galet! hur rolig är en blogg utan bilder?

veckaan

ännu en vecka på sommarlovet har passerat! sju kvar eller vad säger vi? ucsh. känns jobbigt att räkna ner så jag skippar det. det har iallafall varit en varmt vecka, men sol har jag knappast fått på mig. det har varit fullt upp på jobbet med två stora sällskap och sådär. nu är det iallafall bara en vecka kvar på cafét och det ska bli sköönt.  därefter väntar någon vecka hos pappa och sen tar jag lov. på riktigt. fiint!

RSS 2.0