finaste helgigår tog jag mitt uppsatta hår och min väska och drog till staden. träffade saknade vänner, som vart i thailand i tre månader och folk som jag bara inte träffas. fiint!

magen full av mat

med nybakade scones och nygjord vegetarisk lasagne sitter jag nu med munnen full med mat. det är himla gott och sitter och är nöjd. bortsett från det sitter jag med huvudet i kemiboken och försöker räkna ut substansmängd, molmassa och sånt där som man ska kunna! himla krångligt. nv-livet i ett nötskal. anyway. hoppas ni haft en fantastiskt torsdag och vet ni? imon är det freeeedag.


blod svett och tårar

ännu ett träningspass avklarat! himla kul det där, och jag är stolt över att jag vågar traska mig dit själv. 30 minuter på löpbandet och 30 minuter fatattack-pass. ganska go och glad efter det! fått i mig mat och dessutom duschat nu vilket betyder att kvällen är häär. lite svenskaarbete och sådär, men åh vad skönt det är att veta att man äntligen kan vila hjärnan lite.

har dock en nackdel med träningen. jag går runt med träningsvärk hela tiden, haha. det hindrar mig från att träna vilket är synd. har haft träningsvärk sen i fredags nu och den byggs hela tiden upp. men hey, hellre det är att känna att jag inte gjort något :)
kram.


allt det godadet är sånt här man ska unna sig dagen innan skolan börjar igen. m u m s!

du tittade på mig och sa att det var vilängtan

tidsfördrivande

jag fick för mig igår att installera the sims igen, och efter mycket trassel funkade det tillslut. som jag nötte det när jag var liten! och nu har jag fastnat igen. det är liksom ett tidsfördriv och så himla trevligt. för trevligt är vad det är, jag älskar lyckliga slut och det är vad det får bli. fiin idé!!


trivsel och glädje

jag lever. wihoew!!
vart på mitt andra gympass idag ( det i onsdags blev tyvärr inställt pga att vänförhinder ). pump stod på schemat, och trots att jag hade träningsvärk ifrån löpbandspasset i fredags så gick det fint. visst vart det jobbigt, men det ska kännas annars är det ju inte kul! :) lätt något jag kan tänka mig fler gånger. snart börjar skolan och då kör vi träning varje dag förhoppningsvis! kanoon.


kort men sammanfattande

hänger med b-friend rätt så mycket nu under lovet! därav inget skrivande här.
ska strax dra mig till gymmet och träna. ont i huvudet, men hoppas att allt funkar ändå!
puss.

strosande och livligt

tog tåget till Kalmar idag och levde loppan med kajsa. världens härligaste människa som jag lyckligtvis lärt känna genom spanskan. agerade smakråd och sådär åt henne, men lyckades själv hem med lite underkläder och ansiktsmasker. väldigt trevlig dag om jag får säga det själv.

ikväll tar jag det enbart lugnt. har tittat gossipgirl, ansiktsmask och ska snart hoppa in i duschen. skönt.


dåtid nutid framtidhar suttit och kikat runt lite efter fina bikinis och fastnade för dessea på asos och topshop. jag har aldrig varit förtjust i volanger innan, men dessa vart ganska fina faktiskt! kanske dags att börja i tid i år? iallafall att börja titta.

säger inget och dömer inte

alla pratar som att det är nytt år och det blir nya möjligheter. jag kör dock inte på den stilen, och jag tror inte riktigt på det heller. för vill man verkligen förändra något så ska man inte behöva ett årsskifte för att sätta igång med det. dock förstår jag att ett nytt år peppar lite extra, men som sagt, jag följer inte riktigt den strömmen.

jag avger inga nyårslöften iår, men jag tänker sätta upp ett par mål som jag vill kämpa för iår. eller iallafall ett par punkter som jag ska försöka förbättra!

1. Hålla uppe mina betyg, jobba hårdare och få bra resultat i skolan.
2. Sluta säga nej, och ta vara på de chanser jag får.
3. Resa och resa igen.
4. Träna regelbundet, och äntligen börja hänga på gymmet!
5. Visa alla omkring mig uppskattning och kärlek.

sista dagen på året

efter ett x antal sekunder stod jag tillslut färdig för en kväll med mina fina vänner. killar och tjejer. de som jag gillar mest helt enkelt.
vi startade hos jesper med trerätters som bestod av toastsnittar, planka och tillsist cheesecake. klassiskt? jahaa. hade supermysigt där och hade helst velat vara där hela kvällen. vi fortsatte dock till stan och firade in det nya året där. vandrade runt till lite olika ställen, men hamnade tillslut i babys säng och var supertrötta. bra kväll? helt okey, höjdpunkt hos jesper.
här får ni lite bilder som berättar lite iallafall:

klädvalen och sådära.middag och mys


emilia jag och fiffi hade finfint häng


RSS 2.0