överraskningar och andra moment

finaste vännen julia fyllde 17 igår och detta firar malin och jag genom ett antal överraskningar. sitter just nu på hotell ett och väntar på att hennes massage ska ta slut. ååh, avis!

därefter är det ett x antal andra uppdrag vi ska genomföra innan vi avslutar med middag. vill med fylla år.


från den ljusa sidan.


morgonstund har guld i mun

vaknade tidigt i söndags. tillbringade natten i stugan tillsammans med familjen. tog en långpromenad och havet låg alldeles stilla. fiint.


wow.

alltså. detta får mig att vilja tro på bröllop. man och hustru, och allt det fina som det för med sig. vilka fantastiska bilder!vill.åka.utomlands.


finaste överraskningen

titta vilken överraskning jag fick idag. vilken fantastiskt kille han är. han slutar aldrig förvåna mig den där alexander! pusspusspuss


två år, tjugofyra månader och fyra evigheterden fjärde september 2009 blev alexander och jag ett. igår firade vi två år tillsammans. vi hade en super mysig dag bara vi två. precis som det ska vara. vi åkte iväg och fikade på ett mysigt café. käkade ute och gick på bio också, sådär klassiskt men så himla mysigt. han är ju det bästa som finns och jag är så sjukt glad att jag har honom.

vi har haft 24 månader av lycka, sjuk och ouppnålig lycka. sådan lycka som jag aldrig trott på innan, den man behöver vara två för att kunna uppleva. jag trodde aldrig jag skulle få något så fint som äkta ren kärlek, och så fick jag dig min fina kille. dig som jag älskar mer än one tree hill, ben and jerry's, mango, sommarlov, romantiska komedier, kladdkaka, shoppingdagar, pengar, fina betyg, min telefon, myskläder, födelsedagspresenter och sovmorgornar. du som alltid får mig att skratta och glömma bort allt som gör mig ledsen. du som jämt värmer mig när jag fryser, som skickar söta sms och du som pussar på mig när jag vill. jag älskar dig alexander!

livet genom telefonen


fredagskvällen tillbringade jag tillsammans med ellen. vi tränade, handlade, lagade mat och kollade på fotbollen en liiten sväng. världens bästaste tjej!

under lördagen pillade jag nästan hela dagen med ett fotoalbum, och tro mig. det tar längre tid än man kan tro. men fint blev det!

på lördagskvällen hamnade jag hos min morbror. vi grillade, myste och käkade skaldjur. första kräftskivan och förmodligen den sista också. kanske.

åh. världens sötaste killen som förgyller mina skoldagar. han blir ju fantastiskt bra på bild den där nino.

dagens bild kan man säga. vi hade håltimma i fyra timmar. det vart fint väder och vi hängde ute.

RSS 2.0