-

home is whereever I'm with you 

rusar fram

det har vart kanonvarmt ute hela dagen idag men det hindrade inte mig från att träna. dumt val kanske (?) det vart kokhett på gymmet vilket resulterade i att jag också vart relativt kokhet och såg ut som en gris i ansiktet. tror jag iallafall.

träningen gick iallafall braa. på något vänster är jag pigg i benen och lungor och det mesta. jag tränade på crosstrainers med programmet som liknar en backe i 40 minuter. efter det vart jag varm men inte trött. så körde intervaller på löpbandet efter det. hoppade mellan 10km/h till 13km/h och efter det vart jag relativt slut. sådär skönt iallafall! så. helt okey träning idag. verkligen.

citatet


allt på en gång- typ


emil och vagnen som vi drog ända in till kylskåpet

vilken dag. inte nog med att vi hade rekordmycket folk vi lunch trippade dessutom en man och en kvinna med en fet filmkamera in. det visade sig vara journalister från SVT och oj vad paff vi blev. vi blev intervjuade och bjöd på lunch och fika. lite pirr i magen sådär, och jag minns inte vad jag sa. tur att jag kan se det på TV imon då! haha. sjukt.

den bästa starten

efter en 30-minuters powerwalk sådär innan smoothiefrukosten är jag nu fit fot fight för en dag på jobbet. vi har ett sällskap som ska komma idag och käka lunch och det måste förberedas lite sådär innan. jobbar till halv sex men är säker på att vi hörs efter det!

kram.


livet som det ska vara

jag börjar inte förrän klockan elva imorgon eftersom emil tar morgonpasset! därför tänker jag mysa i min säng nu med gossip girl säsong 1- jag ska nämnligen försöka plöja igenom alla säsonger nu under sommaren. fin serie! väntar dessutom samtal från min fina kille som jobbar kväll och slutar först vid kvart i tolv. saknar honom.
imorgon väntar en långpromenad på morgonen samt jobb hela dagen till halv sex. wihoew!


sommar och jobb tillsammansidag har jag jobbat andra dagen på mitt fantastiskt roliga jobb. en killkompis och jag har fått uppdrag av kommunen att driva ett café här i vårt samhälle. i bestämmer själva vad vi vill baka, vilka tider och i stort sett allt. det är verkligen kanon just för att jag älskar att baka och sen för att det är så chill. visst är det långtråkigt de stunderna det inte är några kunder inne, men oj vad det är bra annars. världens bästa sommarjobb typ!

belöning för allt slit

min kära vänner. jag har varit sådär galet trött på skolan de senaste veckorna och egentligen inte allt orkat bry  mig. igår kom betygen upp på dexter och jag kan säga att det är verkligen värt allt slit. att se att jag lyckats på MVG i alla kurser i ettan är fantastiskt. jag har slitit, haft ångest och suttit hemma många kvällar. ettan har varit ett roligt år, men det är ännu roligare att se vad jag har presterat nu.

mest nöjd är jag ändå över spanskan och matte B som jag verkligen har fått kämpa mig till det betyg jag fick. fan vad jag är bra!

gammal bild från när jag fick i åttan och hade mvg i allt förutom tre ämnen, lycka.

inget som lyckaåh vilken glad anna! skrivit mitt näst sista prov idag och fick dessutom reda på att jag fick mvg på både muntliga och skriftliga på spanska nationella. helt okey? haha, om jag vart nöjd. sista plugghelgen nu och sen är jag frii. himla skönt!

sommar i mitt hjärta!

sjung om studentens lyckliga dar

imorgon är det dags för alexander, min pojkvän, bästa vän, galen kille, och framförallt en glad kille att ta studenten! åh vad kul det ska bli. se när de springer ut, när de åker runt på flaken och speciellt hans leende som förmodligen kommer finnas med hela dagen. han är totalvärd det! jag är på plats och kommer följa aaaallt. kanonkul.


rullar framåtjag lever och alla dagar flyter på ganska braa. alex studentfestar medans jag försöker sysselsätta mig med annat. skönt med långledigt från skolan nu. det är ett stort hjärta på det. är så himla skoltrött! ser fram emot lovet, för igår fixade vi planering för sommarjobbet. ska driva ett café här i samhället, vilket är något jag verkligen gillar att göra. pengar på det är perfekt.

värmen gör att jag tror att det är sommar. snälla?

RSS 2.0