vadå beslutsångest?



ett, två eller tre?
nyårsklänning och det är imon. gaaah!

dagar flyter på

Dag 25 – En första



mitt första disco när jag gick sådär i första klass. hade mina storasyskon som gjorde mig i ordning, och jag var såå fin och söt. myyhys!

Dag 26 – Mina rädslor

det kan jag säga sådär rakt ut är att förlora min nära och kära. det är någonting jag ofta tänker på, och gör att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. det skulle vara det värsta som kan hända.

Dag 27 – Min favoritplats



en utav alla mina favoritplatser är Göteborg. att sitta där vid kanalen och luncha med fina vänner. det är en favorit. så himla lugnt, men ändå så mycket folk. trevligt liksom.

Dag 28 – Det här saknar jag

sol och bad och värme. det är någonting Spanien erbjöd mig när vi vart där och oj vad jag skulle ge mycket för att vara där nu. det är en sak jag saknar. att kunna njuta av stillheten där med min familj.


Dag 29 – Mina ambitioner

det är verkligen att komma någonstans i livet och att göra sig ihågkommen. jag vill leva ett rikt och välbyggt liv, hälsosamt och glatt. jag vill komma så långt som möjligt med mina studier, och verkligen bli duktig på någonting. det är några utav mina ambitioner.

Dag 30 – Ett sista ögonblick

åh, så himla mycket ögonblick det ska vara. sist, men absolut inte minst kommer jag sätta dig ett minne som förmodligen är det enda därifrån. förra året vart jag nämnligen på Hultsfredsfestivalen som bjöd mig på så himla mycket roligt. och dessutom alla bra band som spelade. sjukt synd att det vart sista året just det året, för jag såg verkligen fram emot flera år på det där härliga stället. numera när jag kör förbi hultsfred är det minnena man får tänka på! :)


massa dagar samtidigt

Dag 21 – Ett annat ögonblick



min fina systers bröllop som ägde rum 2008 var också ett sånt där ögonblick man aldrig kommer glömma. jag och patricia, en vän till syster, vart tärnor och vi skötte oss ganska bra. jag stod och grät, men allt var så fint och jaa. sådär som ett bröllop ska vara. underbart!

Dag 22 – Det här upprör mig

här tänker jag skriva kortfattat. något som upprör mig är orättvisa. att somliga ska ha det bättre ställt, eller ha större inflytande. galet.

Dag 23 – Det här får mig att må bättre



vänner. kärlek. one tree hill. choklad.

Dag 24 – Det här får mig att gråta

filmer som är sådär jättehemska och som jag själv kan relatera till är något jag är svag för. jag tänker jämt att tänk om det händer mig!

dagen före det där speciella

idag är en stressig dag egentligen. har tusen saker att göra, men ändå hamnar jag här! går runt och slöar trots att jag vet vad jag har vid fötterna. så kan det gå!

anyway. imorgon är det julafton och den firar jag hos min syster och därefter är vi i stugan. det gör att jag inte kommer kunna skriva förrän jag kommer hem, och har ingen aning om när det blir. dessutom innebär det att jag måste börja packa nu eftersom man ska ha kläder på sig. därför säger jag

god jul allihopa! jag hoppas att ni får en vit, fin och mysig jul tillsammans med dem ni gillar allra bäst. kram!

inspiration



nu såhär i snörusket och kylan kan man ju alltid passa på att titta på vårkläder och kollektioner. såhär vill jag se ut i vår. blommor och ljusa färger.

post i postlådan



mina nya fina. fick sms om att de låg på posten idag, och vart knappast sen med att hämta ut dom.
jag blir überlång i dom, sådär 175cm över jorden men det funkar. van vid kilklackar nu också, men jag ska allt vänja mig. för de är sååå fiina!

dag tjugo

Dag 20 – Den här månaden

den här månaden har bestått av plugg och åter plugg. det är i slutet av terminen och självklart ger alla lärare en massa slutsaker att göra. kul? njaa, men det har funkat. jag har unnat mig gosaker också.

* vart på två olika julbord tillsammans med släkten
* varit på mitt livs första hockeymatch tillsammans med b-friend familj och företag
* dansat rumpan av mig på skyy
* umgåtts med lite nyya människor och mått bra
* shoppat massa julklappar och är relativt nöjd

fin månad va?

dag nitton

Dag 19 – Detta ångrar jag

det är alla utomlandsresor som jag har tackat nej till. helt galet!! min syster har föreslagit det så många gånger men jag har aldrig riktigt vågat. men tänk vad mycket jag hade sett i världen då. buhu?

dag arton

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

har jag en sådan? det är något sånt där som är skitsvårt. för jag har nog ingen sån där kanonbra födelsedag.
fast nu kom jag på en. när jag fyllde 14år befann jag mig nämnligen i Göteborg på klassresa med min dåvarande sjätteklass. och det är något som har satt sig på hjärnan. för den innehöll allt från liseberg till shopping till godmat. det var en fin dag ändå. trots att jag inte befann mig hemma!

louise och jag på liseberget

dag sjutton

Dag 17 – Mitt favoritminne

det är väl bara att välja ett i högen. för ärligt talat finns det tusen saker att välja mellan.
den 18 september 2008 åkte jag och Emma, min syster, till Stockholm och var alldeles överglada. uppspelta och det finns inga ord för hur förväntansfulla vi var. anyway.
vårt mål var Globen, och jag minns fortfarande den känsla jag hade i magen när Coldplay steg ut på scenen och briljerade. att några personer kan vara så gudabra är nästan sjukt. för vi satt och njöt av stunden så länge vi kunde. det var fantastiskt! jag älskar den. jag älskar Coldplay. och jag kan inte vänta tills jag får tillfälle att se dem igen.


insnöade och galenskaper

hejsvejs gott folk. vilken helg det har varit. jag har spenderat den mesta tiden med min fina b-friend. vi har tittat på film, myst, och bara tagit det lugnt såhär helgen innan jul. det behöver vi.
vaknade hos hans far idag, och insåg att vi i stort sett vart insnöade. 3 dm sådär under en natt och vi vart fast. anyway, jag hamnade tillslut i kalmar med mamma och pappa. jag har köpt klart i stort sett alla julklappar, pappa fattas. känns så himla skönt att det är gjort! denna vecka ska bli lugn. och jag ska ta det lugnt.


hjärta


dag sexton

Dag 16 – Min första kyss



det känns ju som en grej som jag faktiskt borde ha koll på. men ärligt talat vet jag inte vad man ska räkna som första. gullepuss när man är typ fem eller riktiga kyss i sjuan? hard one. jag kan iallafall säga att båda förmodligen vart lika mysiga. första gången av något är alltid speciellt.

dag femton

Dag 15 – Mina drömmar

jag vet inte om jag har några sådär solklara drömmar. det jag vet är att jag vill;

jag vill resa och se hela världen. alla världsdelar, olika kulturer, och statsskick.


jag vill skaffa ett bra jobb, som jag älskar! och som jag dessutom tjänar maaassor av pengar på.


dessutom vill jag ha ett stort fett hus, men massa rum så jag får plats med hela min familj. för den är stor, och kommer bli större!!



sådär som de flesta önskar sig med sitt liv. vanliga drömmar!

jag är mållös

k ä r l e k!!!

sky är gränsen

vart ute och dansade i lördags. svinkul!! hamnade med ett gäng tjejer innan och förfestade liite. galna söta tjejer! vitt vart ju temat så vi körde på det för att hålla oss på det säkra. kanonhärlig kväll. verkligen.


dag fjorton

Dag 14 – Vad önskade jag att hade jag på mig i dag?


åh. så himla fiin!!

dag tretton

Dag 13 – Den här veckan

this week?

måndag- skriva kemirapport och promenera. städa min övervåning. titta på lucia
tisdag- skriva historiainlämning och promenera. titta på film och äta ben and jery's.
onsdag- plugga matte
torsdag- plugga matte
fredag- jobba och umgås med alex. köpa julklappar!
lördag- köpa julklappar!
söndag- umgås med fina vänner

dag tolv

Dag 12 – Min bästa vän

ärligt talat? den här är skiitsvår. för jag har nog inte en enda sådär bästa vän. jag hade det förut, men efter gymnasiumet har det blivit svårt att ses. alex är så klart en bästa vän! men jag har många andra också.
här är en snabbtitt:



dag elva

Dag 11 – Min dag

idag har vart en grym dag. verkligen. hade sovmorgon till tio. kom till skolan och insåg att engelskalektionen var inställd vilket betydde att vi slutade vid tjugo över tolv. svenskalektionen som började vid nio hade vi dessutom vikarie på, så vi fick så och titta på särskolans julshow. så himla söt och duktiga. därefter hade vi matte, men eftersom vi bara repeterar till provet så vart den 30 minuter och vid tolv satt jag på bussen hem. nu tittar jag film. men resten av dagen kommer bestå av plugg, promenad och mys! kanondag.


dag tio

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

förmodligen världens tråkigaste bild och ful och allt sådär. alldeles orättvis! men iallafall.

svarta byxor- h&m, beigerosa blus- bikbok


bränder och eldar



en sak ni kanske inte visste, eller som ni visste? vad vet jag. det är den nionde december idag, vilket betyder att det är Anna namnsdagen. vilket också betyder miiin namnsdag. vilket kanonnamn :) skämtåsido. men jag har fått några gratulationer, och trots att det bara är ett namn så är det ju kil.
dagen har iallafall innehållit kemiprov, som jag tror gick ganska bra. styrketräning på gymmet, som vart kanonkul. överraskning av min baby. till sist kom jag hem och fick reda på att det brann här i byn. mamma och jag vart nyss ute och tittade och hela herrgården stod i brand. jag fick ont i magen när jag såg det. ucsha.


dag nio

Dag 09 – Platser jag besökt

hur ska man kunna sammanfatta detta egentligen?
detta år har jag vart utomlands två gånger, till Storbrittanien- London med min fina kärlek, som lyckades bli en fantastisk resa och Spanien- Moraira men också flera andra städer där. ååh vilken familjeresa det blev!



dag åtta

Dag 08 – Ett ögonblick

I have to say this is a hard one. men jag måste välja detta;



skolavslutningen i nian är ett sånt där ögonblick som jag minns ganska starkt. det var liksom då som jag hade min sista dag med de där jobbiga, konstiga, tröga men också så uunderbara människor som jag spenderade varenda dag med i tre år- att aldrig mer kunna hänga med dom.
det var fantastiskt att åka runt samhället i en vagn och skrika för våran skull. att samlas i matsalen och äta mat, och få sina slutbetyg. jaa, fy vilken dag!

dag sju

Dag 07 – I min handväska

ärligt talat så måste jag säga att det är ganska tomt. oftast har jag bara med mig skolböcker i min väska. plus detta finns oftast;
busskort
nycklar
plånbok
mobiltelefon
handkräm
läppbalsam
ipod

det finns liksom inte mycket mer än så! helt galet med folk som går runt med tusen saker :)

dag sex

Dag 06 – Mina syskon

denna dag skulle jag kunna skriva hur länge som helst om. för mina syskon är verkligen något som ligger mig varmt om hjärtat. dom tillsammans med mina föräldrar har format en bit av den jag är idag, och alltid funnits bredvid mig under resan. jag älskar dom av hela mitt hjärta, och jag tycker att dom är alldeles fantastiska personer.


alla vi fyra i syskonskaran-

jag har tre syskon som alla är äldre än mig. och det är någonting jag faktiskt är nöjd med. haha, trots att jag alltid blir överbeskyddad.
anyway. min äldsta syster, Malin, är den utav dom som jag är mest lik. vi är lika envisa, ambitiösa och så är vi perfektionister båda två. hon är dock snäppet värre, iallafall vad det gäller hennes utseende. hon pluggar till psykolog och är lite av en förebild för mig, då hon pluggar så hårt, jobbar när hon är ledig och bara är allmänt cool.
därefter kommer Emma, som är min andra syster som alltid har haft gitarren och sångrösten i högsta hugg. hon har bland annat varit med i idol typ 2005. kom bland dom 31 bästa, vadå bra liksom? hon är galet omtänksam och tänker ofta på alla andras bästa innan henne själv. fantastisk tjej som har en grym humor också, förmodligen familjens roligaste.
till sist, killen som är den som är närmst mig är Joakim. min underbara gulliga jordnära bror som också är sådär galet musikalisk. spelar allt från gitarr till triangel till trummor. han är cool. han är dessutom vegan och tänker på miljön som första prio vilket jag tycker är vääldigt bra. han står för vad han tycker och är sådär lugn och go.

som sagt. korta beskrivningar av supermänniskor som jag är såå stolt för att jag får vara deras lillasyster. och varje gång vi ses är det sådär glatt och livligt. kärlek!

småsaker är guld



vad hände igår egentligen? vilket one tree hill avsnitt. det hände ju nya spännande saker hela tiden. dan? och planerande mord? amen det vart ju kanon. saken som förgyllde det hela en ganska stor bit är att kid cudi gästspelade. killen som är alexs, men också min idol. eller idol, njaae men vi är stora fan. han, av alla människor vart med. crazy


dag fem

Dag 05 – Vad är kärlek?



förmodligen en utav de svåraste frågorna att svara på. kärlek är så mycket. och man kan känna kärlek för så mycket. men för mig är en stor del av kärleken värme och glädje. gör känslan man har i kroppen går inte att beskriva för det känns bara så bra. som att man har hela världen i sin hand, bara man har den där personen. det betyder också att man han sätta hela sin tillit till denne, och att veta att man alltid har en axel att vända sig mot. glädje lycka och närhet är tre nyckelord.


dag fyra

Dag 04 – Det här åt jag i dag

herregud. detta blir svårt med tanke på att jag idag har vart på juulbord men jag ska försöka få det till en bra grej.

till frukost blev det bara en rostad macka idag tillsammans med juice- annars äter jag numera havregrynsgröt men ville inte göra det jobbigt hos alex.

lunch blev julbordet som vart så himla gott. jag som vegeterian åt brysselkål, potatisgratäng, sill ( ett undantag som jag inte kan motstå ) en vegansk sallad med matvete och till sist en gryta med linser och champinjoner. vadå mätt?
efter det slank det ner några pepparkakor och lussebulle också.

nu ikväll har jag fått i mig en toast. med äpple och sharon, dock inte i toasten. ucsha.

men herregud vilket tråkigt inlägg! mja.. matdagbok blir det nog inte i fortsättningen :)

det är där jag hamnar

fredagen gick helt galet fort. skolan gick helt okey, och vi får se hur det gick med provet. himla klurigt! efter det hamnade jag i alex soffa och väntade på att han skulle komma hem. efter diverse fix drog vi oss till arenan för lite maat med hans pappas företag. vi vart ett gäng på 11 pers, så det vart najs och mysigt. såg min livs första ishockeymatch, som stadens lag tyvärr förlorade. kasst spel. haha. drog oss vidare till bowlinghallen där jag spöade alex första serien ( förlorade dock i slutet ) men jag vann på min bana. kändes kanon. hamnade tillslut i sängen runt tolv och vart alldeles slut.


dag tre

Dag 03 – Mina föräldrar

jag har haft turen att få världens finaste föräldrar. marina och willy är namnet på mami och papi. generösa, omtänksamma, snälla och alldeles underbara. några man kan lita på till tusen och som man alltid står bakom en.
mina femtioåriga föräldrar har stått ut med fyra små barn genom tiderna, och klarat sig felfritt. pappa äger eget företag och jobbar en hel del, och mamma jobbar på precis samma ställe. haha. de älskar godmat, att gå på bio och att hänga på deras drömö där dom numera har en nybyggd stuga på!

världens vackraste-

vintervackert

lite inspiration mitt i historiaplugget!


dag två

Dag 02 – Min första kärlek



min första kärlek är min enda kärlek. alexander. vi har hållt ihop i snart 15 månader och det gör mig lycklig. han är min kärlek, och vad som än händer med oss i framtiden så kommer jag alltid minnas honom för att han lärde mig var kärlek verkligen är. hur det känns att vara lycklig!

egentligen är det ganska lustigt. vi gick hos samma dagmamma när vi var små, men det var först när jag blev äldre och började nian som jag fick grepp om vem han var. han gick i nian, och vart sådär stor medans jag gick i sjuan. på något sätt fick vi kontakt, och pratade ibland då och då. det vart dock först på sommaren till nian som vi började umgås. han sa visseligen att han alltid tittat på mig, men det var iallafall då. vi umgicks och hade fruktansvärt bra tillsammans. jag glömde liksom vad alla sa, och vad som hände. för tro mig, folk pratade om alexander. han har alltid setts som en "player" och någon man inte ska lita på. men han förändrade mig, och jag förändrade honom! den 4 september -09 blev det vi. anna och alexander, och i mina öron klingar det fint. nu kan jag inte tänka mig en vardag utan honom! det är liksom så det ska vara.




dag ett

Dag 01 – Om mig

för att göra en lång historia kort; jag går under namnet Anna och närmar mig 17 år snart. jag bor i ett litet, litet samhälle i östra Småland tillsammans med min mamma och pappa. fina föräldrar. jag är yngsta barnet i en syskonskara som består av fyra barn och har alltid blivit gulligullad med och alldeles för överbeskyddad. det är dock skönt att vara yngst!


jag lyckades ta mig igenom högstadiet och gå ut med bra betyg. det var en lång väg fylld av ätstörningar, plugg, onödiga konflikter, kärlek och nya vänner. precis så som de flestas högstadietid ser ut. numera går jag dock på naturvetenskapliga programmet med inriktning på just natur. det tar mig 35 minuter att ta mig till skolan men det är alldeles perfekt. har en härligt klass som helt klart är mansdominerad, men so what! det kunde ha varit värre.
jag har världens finaste pojkvän som jag spenderar massa tid med så fort jag kan. mina vänner är också en sån där sak som är ett prio. jag är omringad av goa människor hela dagarna och det är viktigt.

jag och mig på stadsfest, jag mia emilia på fiesta- fiina

i annat fall, på min fritid tycker jag om att träna. har blivit dåligt med det på sistone, men jag kämpar på det. baka är också himla kul och just nu står en bananpaj och väntar på mig. jag läser, tittar på film och äälskar att shoppa. kläder är ju nästan det roligaste som finns? på riktigt. dessutom är resor någonting som gör mig glad. senaste året har jag varit i spanien och london och det är en sån där kick som är så fantastisk. att möta nya människor, nytt språk och nya vanor.
jag är en ambitiös, målmedveten tjej som är generös och positiv. det skulle jag säga är mina braiga sidor. de sämre går vi inte in på. fy vad tråkigt.

anyway. detta är mitt liv jag lever fyllt med skolan, vänner och familj!!

trettio dagar av mig

Starting today!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek / Min första kärlek II
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

det är många som kör med denna lista runt om i bloggvärlden nu. men jag har väntat ett tag för att få det precis  början av månaden. för idag är det för tusan första december!! so here you go. a piece of me.

RSS 2.0