kärlekens dagar

I found magic window light in my room :] | [ Explored! ] | Flickr – Compartilhamento de fotos!my dreamcatcher doesnt work.

NU
mina vänner sitter jag och alexander på flygplanet och väntar på att få flyga. förhoppningsvis. ( tidsinställt inlägg ) fem dagar fyllda av kärlek utforskning london och shopping. det kommer bli grrryymt!!
men jag hoppas ni får det minst lika bra hemma. puss puss och puss!


när hjärtat skriker

dagarna bara flyyger fram. igår hade jag mys med familjen för ta igen det som jag är borta nu. haha. idag däremot har jag jobbat, och umgåtts med pojkvän. försökt packa det sista och göra allt viktigt. men jag kommer ju ingenstans! är så nojig att glömma något. uscha.

ikväll kommer tre tjejer till mig och vi ska myysa lite. eller jaa, vi ska hänga och tillslut ta bussen till stan och halloweenfest på SKY! gaah. dansa rumpan av sig. hoppas komma hem hyffsat tidigt ändå med tanke på att klockan ringer vid halv sju imon.


väntan och längtan

les temps sont durs pour les rêveurs.Problematic Peace

två dagar kvar. min pojkvän och jag. london är resans mål. det kommer bli alldeles fantastiskt sjukt bra. jag ser fram emot det till tusen och är mitt uppe i packandestadiet!

höstlov ledigt studiefritt

ÄNTLIGEN! vad ska jag säga? vi har loov och det känns så fruktansvärt braa. sista provet idag innan lovet och det kändes som att det gick okey. jag som pluggat som en galning! detta lov ska jag göra allt jag gillar. typ och lite till.

det är bara 2 dagar kvar till london och det om något är fantastiskt :D det är så snart. jag blir nervös bara jag tänker på det.


kvällsmys

idag är tisdag, för er som inte vet. och vilken iskall dag. kort dag i skolan- stannade dock kvar för att plugga lite. historiaprovet känns inte alls bra, och med tanke på att det är tusen andra saker att fixa så tar jag vara på allt tid i världen.
efter skolan har det vart ganska chill. bakade bröd käkade pluggade och tränade idag också. såå skönt! en timmas pass och min kropp mår som bäst igen. desperete housewives är framför mina ögon, och det är också lite på såhär en tisdagskväll. gillar't!


ett plus på önskelistan




kalla värld

gårdagen var inte ens värd att blogga på för jag satt bara och pluggade hela dagen.
men idag är det ny vecka och bara fyra dagar kvar till höstlovet. vilket känns fantastiskt. sååå skönt! london halloweenfest vänner och allt sånt bra.
spanskaprovet idag gick sådär bra. ganska svårt faktiskt trots allt pluggande. däremot vägdes det upp med ett mvg på matteprovet och ett mvg på wordprovet! glad anna.

så jag tror jag kommer orka hänga i denna vecka :)


tvkvällslördagmedplugg



efter en kväll framför juno och kemirapport så börjar jag bli trött. irriterad på att mina bilder blir pytte också. kanske dags att sova? imorgon är det bara 7 dagar kvar till l o n d o n. fantastiskt.

nv-livet

jag har suttit i stort sett hela dagen med nästan i skolböcker. började på morgonen på en labbrapport som tog låång tid och är inte ens färdig. därefter tog jag ett break och vart ute i skogen i en timma. lunch vid fyra, haha. och därefter spanskaplugg. provet på måndag känns inte alls så kul men det ska göras och då behövs plugg. så ikväll blir en lugn kväll. har fixat en kladdkaka som jag snart ska smaska i mig. kanonbra!  ensam i mitt stora vita hus.


vilka fantastiska


höstens glädje

min kropp är en heelt ny kropp nu efter en timmas promenad i skogen och alla gator. det var precis vad jag behövde efter denna pluggvecka. matteprovet på onsdagen och engelskaredovisning och datakunskapsprov idag. nästa vecka kommer inte bli bättre. spanskaprov och historiaprov.
tillbaka till det jag började med. jag älskar verkligen att vara ute! andas frisk luft och få röra på sig. något alla borde göra och en känsla som inte går att beskriva.
så nu sitter jag här med rosiga kinder och är glad för att jag hann in innan det blev mörkt. ska få i mig något att äta, och sen åka till en Lina där alla tjejer hänger ikväll. ååh vad jag saknar dom!!

pinj▲Doortje

en helt ny värld

vad är nu detta? idag när jag drog upp persiennerna möts jag av en vit värld. vitt överallt och jag kan inte riktigt förstå det. SNÖ!! helt crazy..


överraskningar är det bästa som finns



detta var vad min baby överraskade mig med i fredags efter att han vart hårmodell åt en tjej som pluggar till frisör. och huuur glad blev jag egentligen. två feta flaskor med schampoo och balsam. ett superbra volumepowder, och till sist ett skyddande serum. kanonbra i min hylla!!

ett huvud upp i plugget

matteprovet idag. tyckte allt gick skitbra, jag hann färdigt med allt och sådär. tills alla mina klasskompisar kommer ut och jag inser att jag gjort fel på sista uppgiften. som jag egentligen vet hur man ska göra meed! prov är inte bra alltså.
anyway. har ett engelskaprojekt som jag kanske nämnt som ska redovisas på fredag. blir gaaalen. men vi ska fixa det! och grymt ska det bli.

puss

stressigt liv

började skolan vid tio idag, men fick gå upp vid sju iallafall! nackdelen med att bo en busstur ifrån sin skola. har dessutom haft en enormt seeg skoldag trots att det bara vart tre lektioner. svenska matte och engelska. men det är mycket i skolan just nu. matteprov engelskaföredrag datakunskapsprov spanskaprov historiaprov. och däremellan ska man leva också! herregud. vilka liv vi lever :)
ska iallafall dyka ner i mina skolböcker nu och sedan vänta på min fina kille. toppen!

vill ha sommarkväll och värmeeeee.


upp på tå inför ny vecka

jag startar nästan likadant efter varje helg. haha. helger och bloggen går helt enkelt inte ihop. det är inte mina bästa bloggdagar!! men man ska inte klaga. jag har haft en myskväll med fina människor.

fredagen hängde julia med hem och vi överraskade malin med tåårta. den ni ser i inlägget under här faktiskt. till slut kom min älskling som jag spenderade natten med.

lördagen tog baby och jag tåget till stugan där mamma och pappa var. tillsammans åkte vi till syster och hennes man. han fyllde nämnligen år och bjöd på god bananpaj. hade en myskväll i stugan sen.

söndagen bestod av en lååång höstpromenad runt ön. fantastiskt. grillning ute och tillsist lite jobb på eftermiddagen. varvat med lite matteplugg såklart!


det där smaskiga



detta är allt jag kan visa just nu. ni får fler bilder och sånt där imorgon när jag hunnit lägga in bilder. men fy bubblan vad gott det var med tårta!! och alldeles underbart med häng med mina vänner.

köld

goddamnmaddog.blogg.seHello you ♥ -

fytusan vad kallt det är. termometern står på -3 och det är frost överallt. jag vill iiinte gå ut. kan inte bussen hämta mig här? det är dock skönt att det är fredag idag och att det vankas tårta ikväll. det är skönt det.

studiedag och lediga

hey allihopa.
ligger i min säng nu och peppar upp mig med bra musik inför det jobbiga pluggpass jag har framför mig. matte och engelska och spanska står på schemat. fantastiskt kul. har iallafall haft en kanonbra dag. vi har nämnligen haft studiedag och varit lediga. vaknade bredvid min bästa kille. min kärlek. åkte på ett tåg i en timma och hamnade i kalmar. svepte affärerna och lunchade tillslut med två vänner på en grekisk restaurang. mums. väl hemma igen ligger jag faktiskt här. fy vad skönt! sista dagen imon på veckan och det vankas tårta och sånt där. bara för att piffa upp vardagen! det behövs ibland.
kram.


bryter ner och förstör

jag skippade träningspasset idag. min motivation var noll när mamma inte ville följa med. så istället tog jag det i egen hand. tränade bröst och mage. var sedan ute och gick. avslutade uteturen med 7 intervaller upp för en feting backe. tillslut knäböj och ett par utfall. det blev lika bra det!


dagar som går

vilken fruktansvärt tråkig och trött dag detta varit. började med att gå upp tidigt för att hinna duscha. tre lektioner i skolan plus en oförberedd håltimma. nu däremot har jag latat mig alldeles för mycket. har städat och pluggat lite. ska träna sedan. och träffa mia, min mia. länge sen och det ska bli fantastiskt kul. min fina vän!

hur har eran dag varit?


galet vad snygga det finns!!


ett nyförvärv

shoppade ju i helgen. eller shoppade, jag spenderade iallafall pengar. men inte på kläder som man kanske tror! jag kom nämnligen dit med pengar, men hem med en kamera. en sprillans nikon! känns alldeles fantastiskt med en liten skit igen :) det blev en orange. fick välja mellan det och blå, vilket gjorde att mitt hjärta klappade liiite fortare för den orangea. underbaaaaart till london!


första klassens tävling

jag är sååå sugen på att vinna denna goodiebag ifrån angelica blick!! det skulle vara kanon att få ett litet paket i höstmörkret.
den innehåller allt från nagellack till foundation som ligger så fint där på bilden och skriker efter någon vinnare.



helger när det är som bäst

vilken fantastiskt bloggerska jag är.. helt galet. jag har faktiskt inte varit hemma på heela helgen och inte heller haft tillgång till dator. efter fredagens skoola körde jag först till oskarshamn ( övningsköra ) och därefter åkte jag till min fina syster där vi hade familjemiddag. min andra syster och bror är nämnligen hemma ifrån göteborg så det blev mys där. sov i stugan efter det och dagen efter blev det shopping. kanoon! kom dit med pengar, kom hem utan.  därefter åkte vi till syster igen vilket resulterade vi att vi rev ut källaren och fixade en hel i deras nya hus. idag däremot har jag myst med min pojkvän, städat och gått höstpromenader. fiin helg.


musik som är braa

medans jag springer iväg till skolan och bussen kan ni få lyssna på en favorit just nu! verkligen bra.


föralltid i mitt hjärta



ett fint avsnitt. någorlunda händelserikt men ändå fint. chase är ju för söt! och kan inte sluta tycka nathan är såååå snygg. som alltid.

en himla massa text

vilket skitväder. nästan så jag bara vill stanna här under mitt täcke och slänga bort hela världen för ett tag. regn hela dagen vilket gör ganska mycket på stämningen. halv åtta hos mig får peppa upp mig idag!

skolfoto igår i skolan vilket var helt oförberett. vi fick nämnligen reda på igår att det var dags för enskilda foton. wihoew. det var en rolig upptäckt! efter skolan följde jag med min baby hem. han skulle visseligen jobba först, så fick kika på det ett tag. mys i soffan med toast och té blev det bästa på länge. han är min fina som jag aldrig får nog av!



idag har bara flutit på. matte engelska sedan idrott som jag inte var med på tyvärr pga sjukdom. spanska och sist kemi. torsdag som bara går fort. väl hemma fick jag mat i magen och ska nu kika på one tree hill! det blir fiint.

bänkad och fastklistrad

självklart sitter jag bänkad framför tv nu och väntar på desperete housewives. vad spännande det är!! kommer knappt ihåg vad som hände sist, så ska bli spännande att se vad som är på g.
självklart är också kemin med ner. den är inte att glömma. icke. fin kväll!


där jag finns

tänker nu framöver sitta med min näsa och mina ögon nerkörda i min kemibok och allt som hör till kemins värld. prov imorgon och det ska sitta. så ni hittar mig där tills jag kan rabbla det utantill. kram.

det lilla goda



jag tog faktiskt tillfället i akt och bakade lite kanelbullar dagen till ära. det är ju faktiskt kanelbullens dag idag, vilket jag inte tror att någon har missat. jag är sjuk vilket resulterade i tristess och det fick bli lite baktid idag. med sådär 50 bullar i köket är jag ganska nöjd! mums.

jobbiga beslut

jag börjar bli trött på att inte ha någon kamera. det är en stor påfrestning, och ändå har jag bara varit utan min i några veckor. saknar den till tusen. världens bästa lilla kamera!!
måste ändå gå vidare och funderar starkt på att köpa en ny nu till london, och hösten. kan ju faktiskt vara bra att ha. har kikat runt lite och har hittat denna nikon. billig och ändå relativt bra.

vad har ni för kamera
?


tappar hjärnceller

godmorgon.
jag tog en sjukdag idag och är hemma ifrån skola. men jag har full rätt till det med tanke på att jag fortfarande har feber, ont i halsen och nyser titt som tätt. hade lite beslutsångest över det där med tanke på att jag missar en kemilabb som jag senare ska skriva rapport på. jag får fixa det på något sätt. nu ligger fokuset på att bli frisk!

fantastisk film



efter en evighet i soffan har jag hunnit dra igenom the notebook. som faktiskt vart alldeles för länge sedan jag såg! det är en så fin kärlekshistoria och jag blir varm i hela kroppen när jag ser den. alldeles alldeles fantastisk!

blogger award

Regler:
Som Awardvinnare ska du kopiera in awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
Länka till den du har fått awarden av och ge sedan awarden till sju anda bloggare och länka dem.
Skriv sju intressanta saker om dig själv.

jag fick min av: maria och alida. thank you girls!



1. när jag shoppar, använder jag oftast inte kläderna på några veckor. det hänger därför många oanvända kläder i min garderob. måste börja använda!!

2. jag har haft ätstörningar och sjuka tankar om mig själv. däremot anser jag mig själv vara frisk nuförtiden!

3. jag är en morgonmänniska som hellre går upp vid nio en lördagsmorgon än vid elva, som mina vänner och boyfriend gärna gör. älskar att ha en hel dag framför mig!

4. när jag slutade högstadet ( 9:an alltså ) gick jag ut med 315 poäng av 320, vilket jag senare i livet inte kommer ha ett dugg nytta av!

5. min sak jag längtar efter att få göra varje dag är att lyssna på morgonpasset i p3. det är min favoritsyssla att göra varje morgon när jag åker till bussen!

6. jag har provat på att vara vegan i två månader. ungefär. fick idén från min bror, och självklart ville jag haka på. numera är jag bara vegeterian, och äter inte fisk kött kycklig eller ägg.

7. något utav det roligaste jag vet är att baka. alldeles fantastiskt kul, och jag älskar att prova på nya saker :) på tal om det är det kanelbullens dag imorgon, vilket nog kommer resultera i några bullar.

jag ger min award till dessa sötnosar:
amanda och sara

sysselsättningar

det blir en hel del filmtittande idag. har hunnit med både tyra&kenza show och nya avsnittet av one tree hill som jag inte hunnit titta på förrän nu. älskar att clay vaknade där på slutet. hade blivit för mycket sörjande annars!

mina halsmandlar fortsätter vara svullna. kan knappt äta. jag vill ha glass!

Likes | TumblrChamber Of Thoughtsss

sjuk helg

jag är hemskt ledsen för den dååliga uppdateringen, men sanningen är att i fredags hjälpte vi till att flytta syster och hennes man till nya huset. lördagen började hemskt. nästan 39graders feber, skakade av kyla, och mådde illa. har nog aldrig mått så dåligt! jag som aldrig är sjuk. hemskt var det iallafall, men matlusten kom iallafall tillbaka på kvällen vilket resulterade i att det blev tacokväll med min baby. kanon.

UNDISCLOSED DESIRESHit me with lightning

RSS 2.0